KIRKE

Ølsted

Ølsted Kirke vil gerne være en positiv faktor i lokalsamfundet. Her er højt til loftet, og vi har rum for alle, der har lyst til at være en del af fællesskabet. Vi vil gerne kalde ind i et liv sammen med Jesus Kristus, som vi tror og erfarer, kan give vores liv mening, fylde og retning. Man kan komme, som man er, og engagere sig lidt eller meget eller slet ikke.

Vi tilstræber at gøre vores gudstjenester forståelige og vedkommende og håber her at skabe et rum, hvor vi kan møde Gud og hinanden i glæde og fællesskab. Vi holder ind imellem Gud, børn og pasta gudstjenester, lovsangsgudstjenester, stillegudstjenester og gospelgudstjenester og én gang om året en stor udendørsgudstjeneste for hele familien, samt en årlig retrætedag.

Det gode og åbne fællesskab med hinanden vægter vi højt, så vi drikker altid kaffe efter gudstjenesten, og ind imellem spiser vi frokost sammen.

De mange ulønnede medarbejdere, der er tilknyttet kirken, sørger for, at der er mange klubber for børn i alle aldre: Legestue, stjerneklub, helteklub, Rock Solid klub og The Young Ones samt i perioder: Børnekor, juniorkor og ungdomskor. Desuden er der mange fællesskaber for voksne: Onsdagscafé, cellegrupper, samværsudvalg og indimellem Alphakursus og studiekreds.

Vi er glade for sang og musik, derfor har vi både en lovsangsgruppe og et stort gospelkor: Ølsted Gospel Singers. Vi arbejder sammen med kirkerne i Løsning, Korning og Øster Snede om Kirkehøjskolen.

Link til Nationalmuseets beskrivelse af Ølsted kirke

 

 

Til toppen

PRÆST

Marianne Nielsen

Lysagervej 11, Ølsted

8723 Løsning

Tlf.: 21734693

Mail: MN@km.dk

MENIGHEDSRÅDSFORMAND

Henning Gregersen

Østergade 6

8723 Løsning

Tlf.: 28770059

Mail:

gregersenhenning@hotmail.com

 

 

Til toppen