KIRKER

Tørring

Tørring Kirke holder gudstjenester hvor glæde og livsmod kommer til udtryk i ord og musik med nærvær og fællesskab. Børn er meget velkomne og har mulighed for både at tegne under prædikenen og bruge kirkens børnehjørne. Hver gudstjeneste afsluttes med kirkekaffe ved cafébordene i kirkens sideskib.

Til højtiderne er der jule- og påskeoptakt for de mindste, og fælles med foreningerne i Tørring holdes der fastelavnsfest i kirken.

Foruden mini-konfirmander og konfirmander er der på aktivitetssiden både babysalmesang, godnathistorier for børn og morgenro for sjælen. I sognegården er der aften for enlige med spisning, foredrag og sangaftener.

Til toppen

Hammer

Hammer Kirke er blevet ”Aftenkirke” med gudstjenester kl. 18.30 (uden dåb og nadver) ca. en gang om måneden: en lille time hvor der ikke skal ydes, men hvor man mødes af ro og en anden form for nærvær. Hver aftengudstjeneste afsluttes bagest i kirken med en kop kaffe.

Foruden aftengudstjenesten er der hvert år i august friluftsgudstjeneste i lyngbakkerne nær Hammer Kirke. Hammer Kirke deler menighedsråd med Tørring Kirke og er naturlig medindbyder til mange af aktiviteterne hér.

Til toppen

PRÆSTER

Janus Kirk Faaborg

Kirkebakkehuset

Degnevej 1

7160 Tørring

Tlf.: 31340305

Mail: jakf@km.dk

Hanne-Birgitte Kristiansen

Degnevej 1
7160 Tørring
Tlf.: 75801124
Mail: hbk@km.dk

MENIGHEDSRÅDSFORMAND

Marianne Rasmussen

Østergårdsvej 8

7160 Tørring

Tlf: 51 41 10 09 

E-mail: marianne@tskf.dk

 

Til toppen